Tenim una nova Assemblea a la comarca: Lliçà de Vall

L'AT de Lliçà de Vall neix a partir de la plantada popular de l'estelada que va tenir lloc el 1 de setembre i que va convocar via xarxes socials aproximadament a 130 persones. 
L'Estelada va ser plantada a la propietat privada de Can Coll (espai simbòlic de Lliçà de Vall). La segona plantada de l'estelada va ser quatre dies després arran de la cremada de la primera bandera. La cremada va ser de matinada i a la tarda del mateix dia convocavem a 60-70 persones. 





Aquest va ser el moviment social que va fer que uns quants de nosaltres ens engresquessim a crear l'AT de Lliçà de Vall i gràcies també als companys de Lliçà d'Amunt que, amb la seva AT creada i consolidada, ens van apadrinar i ajudar a convocar l'acte de la xerrada popular del passat 13 d'octubre al Casal de Joves El Kaliu  que l'Ajuntament ens va cedir. 
La xerrada va convocar a més de 60 persones i va servir per donar a conèixer la iniciativa de tenir AT a Lliçà de Vall i crear-la aquell mateix dia. L'acta de constitució la varen signar 40 persones dels assistents.

Els qui van tenir la iniciativa de trobar-se amb els companys de Lliçà d'Amunt van ser en Pere Grau, Antoni Ruiz i Ferran Ballestà.

Ara ja hem fet dos reunions amb una participació de 20 a 30 persones amb bona acceptació del poble i les properes activitats a fer seran:

  • Presentació de l'AT de Lliçà de Vall a les entitats municipals, partits politics i alcaldia de Lliçà de Vall.
  • Participació al Fira't per Nadal de Lliçà de Vall els dies 15 i 16 de desembre amb una parada per fer activitats intantils, vendre de productes i difusió de l'ANC.
  • Portar a ple municipal la moció per adherir Lliçà de Vall a Municipis per la Independència i per demanar un espai públic per penjar una estelada.
El coordinador de la territorial és Pere Grau, el tresorer Lluís Pujol i el secretari Antoni Ruiz.

correu provisional: llicavolserlliure@gmail.com
 Fotos de la Plantada: Jaume Codina

Vallromanes i La Roca del Vallès: Dues noves poblacions de la comarca s'adhereixen a l'AMI


L'Associació de Municipis per la Independència té dues noves poblacions del Vallès Oriental adherides.

L'ANC de La Garriga ha enviat un missatge d'agraïment al diputat europeu que va reivindicar el dret de Catalunya a decidir el seu futur

Missatge enviat des de l'ANC la Garriga a l'eurodiputat Derk-Jan Eppink agraint la seva compareixença al Parlament Europeu reivindicant el dret dels catalans a decidir el seu futur (24 d'octubre de 2012).

És destacable que mentre els eurodiputs dels verds i els liberals voliem debatre al Ple Europeu la reprovació d'Alejo Vidal Quadras per les seves declaracions a Intereconomia, els socialistes ho van impedir, a més de forçar la dimissió de Maria Badia (PSC) com a secretaria de la delegació socialista espanyola. 



El text complert el trobareu llegint la resta de la notícia...

La feina de les sectorials de l'ANC ens ajuden a organitzar activitats per als diversos sectors de les nostres poblacions


Podem establir contacte amb les diferents sectorials mitjançant els seus emails: 


O a través de la comissió de coordinació del SN: Núria Jàvega  i Anna Bernabeu 

Hi ha un munt de sectorials de tota mena de propera constitució: Pastissers, Mercats Municipals...

Debat: Democràcia participativa i model de país

Pel seu interès, i perquè ens pot ajudar a obrir el debat sobre el nostre futur, reproduim aquí alguns dels paràgraf de l'article del nostre coordinador comarcal, Joan Guarch, aparegut a 

El9Nou del Vallès Oriental el passat dia 19 d'octubre.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/1/?ui=2&ik=ff8d3e46f3&view=att&th=13a7a902e561d0b7&attid=0.5&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_k-Dca88qtHfCpKX1yiiEV&sadet=1351422878283&sads=SoL__Xg43m2Z0gIafWfaMD1o7u0&sadssc=1


Què passaria amb un hipòtetic boicot a Catalunya?




Nou canal de youtube de catalunyanouestat, la comissió del Secretariat de l'ANC que s'ocupa de vestir-nos d'argumentari, subscriu-t'hi hi aniràs rebent notificacions dels nous vídeos que s'hi vagin penjant 


Els temes que ja hi podràs trobar en vídeo:

  • La viabilidad económica de Catalunya, explicada por un economista sin lazos con Catalunya.La viabilitat econòmica de Catalunya explicada per economistes
  • ¿Qué pasará a la economía Española si no dejan hacer un referéndum sobre la independencia de Catalunya?
  • Situació economica de Catalunya després de la independència. Comparació de dèficit fiscal amb balances comercials.
  • Hauran de pagar els catalans la deuda espanyola com ha conseqüencia de la independència? La resposta és no, per Xavier Sala Martin
  • Expulsaran de la Lliga de Futbol els equips catalans? 

Posició de l'ANC davant les eleccions del 25N



Aquesta tarda, en roda de premsa, l'ANC, a través de la seva presidenta Carme Forcadell, ha anunciat els tres punts que demanaran a tots els partits que es presenten a les eleccions el 25N que subscriguin:

1. Que la sobirania de Catalunya resideix en el poble català i és aquest qui ha de ser consultat per decidir la relació política amb la resta de pobles i Estats del món'; 
2. Que es comprometin a treballar immediatament perquè en la propera legislatura Catalunya esdevingui un nou estat d'Europa'; 
3. Que 'es comprometin a treballar conjuntament amb la resta de grups perquè la constitució d'un nou estat independent sigui el més consensuat possible'.

S'ha posat de manifest que hi ha quatre pilars de l'organització que sustenten aquests demandes: Democràcia, Llibertat, Dignitat i Justícia.


Video streaming by Ustream


Per veure el Text Integre de la declaració cliqueu a veure la resta de la notícia.

Ballem un reggae per la Catalunya del futur

Un video impressionant de la manifestació de l'11S2012
Tornareu a reviure aquelles hores meravelloses
Hem de continuar igual, no tinguem por: Som Grans, molt grans.



CATALONIA 11s 2012 - Get Free - (Alliberem-nos) from CALIDOS on Vimeo.

Debat obert sobre la Independència a Llinars del Vallès


Aquest debat, on tothom podrà preguntar tots els dubtes que tingui sobre la Independència de Catalunya, està organitzat per l'agrupació Del Mogent a La Calma, que està formada per les Assembles de Llinars, Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor i diverses persones vinculades a l'ANC de les poblacions de Sant Pere de Vilamajor, Vilalba Sasserra i Cànoves, on encara no està constituïda l'assemblea.

Conduiran el debat: Ramon Carner, President del Cercle Català de Negocis, Núria Javega, membre del Secretariat Nacional de l'ANC.

Divendres, 26 d'octubre
20 h del vespre
La Sala, carrer Ravalet, 15-17
Llinars del Vallès

ANC Ametlla del Vallès: Catalans, on som i on anem


El historiador Jaume Sobrequés situarà els anhels actuals d'Independència en el seu context històric i les perspectives de futur que se'n deriven.

Dilluns, 29 d'octubre
19:30 del vespre
Biblioteca Josep Badia (Sala Polivalent)

carrer Sebastià Bassa, 6
L'Ametlla del Vallès

Presentació “Preguntes i respostes” creada per la Fundació Catalunya Estat


Una presentació en powerpoint molt útil per preparar una xerrada sobre els dubtes que moltes persones tenen entorn la Independència o per consultar quan convingui. Amb dades, gràfics i explicacions entenadores i senzilles. 

Índex de la presentació:


  • Ens faran boicot?
  • Trauran l’exèrcit? 
  • Cobrarem la pensió?
  • L’Estat deixarà de pagar l’atur i altres subsidis?
  • El PIB de Catalunya s’ensorrarà?
  • Catalunya ha d’assumir el deute espanyol?
  • Ens faran fora de la Unió Europea?
  • La Catalunya independent quedarà fora de l’euro?
  • I la llengua castellana?
  • La independència obrirà un greu conflicte social?
  • Jurídicament, podem ser independents?
  • El negoci de la independència?
  • Interessos i oportunitats de la independència?
  • On seria la Catalunya Estat?


Podeu baixar-vos-la clicant aquest enllaç:

http://www.fundaciocatalunyaestat.cat/wp-content/uploads/2011/03/Presentaci%C3%B3-FCE-Preguntes-i-respostes-201210.pdf

També la trobareu en castellà: 

http://www.fundaciocatalunyaestat.cat/wp-content/uploads/2012/09/Presentaci%C3%B3n-FCE-Preguntas-y-respuestas-20127.pdf

L'ANC de Les Franqueses organitza xerrades als diferents pobles que formen el municipi


 
La darrera, a Corró d'Avall, té el format de conferència i està organitzada amb la col·lobarció de la Fundació Catalunya Estat amb Jaume Gómez Bonamusa responsable de comunicació d'aquest organisme.
Dimarts, 6 de novembre, Can Font, Ptge. del Pedraforca, 22, Corró d'Avall, 20h.

Resum Conferència "Building a New State"





ASPECTES MÉS DESTACATS DE LA CONFERÈNCIA


Santa Maria de Palautordera: Conferència sobre les avantatges d'un Estat Propi

L'ANC de St Esteve i Santa Ma de Palautordera organitza aquesta conferència del Cercle Català de Negocis en la qual s'exposaren els beneficis que suposaria per a Catalunya tenir un Estat propi. 

El conferenciant és Joan Canadell, Secretari General del CCN. 

Podrem resoldre molts dels dubtes que tenim sobre la Independència de Catalunya: com es pagaran les pensions, què passarà amb el finançament, quina moneda podrem tenir, etc.


9 de novembre, 
a les 19:30 h.del vespre
Esplai de Palau, carrer Prat de la Riba, s/n, cantonada carrer Dr. Robert, davant la Plaça de la Vila i l'Ajuntament.
Santa Maria de Palautordera


Després hi haurà coca i cava per tothom !!

L'ANC demana als seus adherits la col·laboració amb el banc dels aliments



Davant la crítica situació de dos milions de catalans que viuen en risc de pobresa l'Assemblea Nacional Catalana fa una crida una crida als seus adherits per tal que se sumin al voluntariat del Banc dels Aliments d’enguany. 

Ens anima a col·laborar amb aquesta iniciativa que té com a objectiu “lluitar contra la fam d’aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat”. 

Recursos: Rajoles per muntar una estelada gegant


A Santa Maria de Palautordera es va muntar el passat dissabte una estelada gegant amb 4.000 peces de rajola ceràmica organitzat per l'Associació Terra Cuita. Després es va haver de desmuntar.

L'entitat ofereix totes les peces per muntar l'estelada a municipis o entitats per fer activitats semblants, i ha demanat publicitar-ho per oferir-ho a totes les AT que hi estiguin interessades.

L'estelada es munta peça a peça i dóna peu a una agradable vetllada reivindicativa.

Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb el coordinador de l'AT de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera: santesteveisantamariapalau@assemblea.cat


L'estelada solidària amb les 4.000 peces de rajola ceràmica al parc Pau Casals de Santa Maria de Palutordera Foto: Jordi Purtí


L'ANC a Alemanya ja comença funcionar

El 12 d’octubre per a alguns fou un dia doblement feiner a Berlín: per una banda tothom anava a treballar o cuidava de la seva canalla (ara les escoles tenen festa, a Berlín). Per l’altra, un grup de catalans membres de l’ANC i residents a la ciutat donava un inici simbòlic a les seves activitats a Alemanya.

En les últimes setmanes, després de molt de temps de converses i moviments, finalment un grup de catalans a Berlín hem encetat la nostra constitució com a Assemblea Nacional Catalana a Alemanya, que s’haurà d’acabar integrant a la sectorial Catalunya Exterior.

Conformat per una vintena de persones, l’ANC Deutschland actuarem bàsicament a la xarxa a través de la nostra pàgina web, on s’hi aniran recopilant materials actuals extrets de la premsa catalana i internacional, per tal d’apropar la nostra realitat al nostre país d’acollida. A més, també volem establir contacte amb actors alemanys per generar simpaties cap al procés que el nostre país ha iniciat. Així mateix, en línia amb els veterans Col·lectiu Emma, volem fer pressió a la premsa alemanya perquè vagi abandonant els prejudicis que encara arrossega contra Catalunya i abastir-la de dades i informacions sobre el país i el moment actual.


El 12 d'octubre el grup va fer una primera aparició pública repartint fulls de mà informatius amb el títol Katalonien, der neue Staat in Europa (Catalunya, el nou estat d’Europa) a l’entrada de l’ambaixada espanyola de Berlín, on s’hi celebrava la tradicional recepció en motiu de la Hispanitat. El full de mà, imprès en paper de postal a tot color, estava compost, per una cara, per una preciosa fotografia –que amablement ens cedí Montse Planas Casamitjana– del passat 11 de setembre. Per l’altra cara, un breu text explicava la massiva manifestació i la convocatòria d’eleccions per al proper 25 de novembre, i enumerava un llistat de motius pels quals Catalunya reclama la independència.


A la convocatòria de l’ambaixada espanyola hi assistiren diplomàtics de tot el món, que van rebre amb interès i amabilitat els fulletons, dels quals se’n van repartir més de 400 exemplars.

El grup de membres de l’ANC reunits a Alemanya esperem que amb accions com aquesta i les que anirem fent la realitat catalana tingui una major difusió internacional i sigui entesa més de prop pels altres països.

Si voleu col·laborar amb el grup de l’ANC Deutschland (que encara està establint-se) us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: info@anc-deutschland.de També ens podeu seguir a Facebook i Twitter.

Article i imatges fets en col·laboració amb l’ANC Deutschland.

http://blogspersonals.ara.cat/desdeberlinguim/2012/10/13/primers-passos-per-a-lanc-deutschland/ 

La Garriga saluda els visitants com a Municipi per la Independència


El diumenge passat l'ANC de la Garriga va obsequiar el seu municipi amb 4 plaques com aquesta per celebrar l'adhesió a l'AMI i que és un territori català lliure i sobira.

El municipi de El Figaró-Montmany consultarà a la població sobre la Independència


La comissió permanent de participació ciutadana de El Figaró-Montmany –on hi ha representats de veïns, entitats i partits polítics– va aprovar per unanimitat la proposta de la CAF, que governa amb majoria absoluta el municipi, preguntar a la població si vol que l’Ajuntament es posicioni a favor de la Independència de Catalunya.

La consulta es justifica perquè la CAF no es va presentar a les eleccions municipals incloent en el seu programa aquest punt. L’alcalde Lluc V. Pelàez (CAF) diu que "els esdeveniments actuals ens obliguen a posicionar-nos, ens pressionen de totes bandes”, i considera que la consulta forma part de la “tradició de participació” de El Figaró que, des de fa anys, decideix un part de les inversions a partir de la  votació popular.


http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/26965/figaro_consultara_als_veins_sobre_s%E2%80%99ha_posicionar_favor

Recursos: Pancarta gegant "Catalonia, Europe's next state"


El Secretariat Nacional ens posa a disposició dels nostres actes o activitats una pancarta gegant en anglès del lema de l'11 de setembre: "Catalonia, Europe's next state". 

Les dimensions són d'aproximadament de 20x10 m. 

A la fotografia es pot veure al Gol Sud del Camp Nou el dia del clàssic. Es va fer conjuntament amb la Plataforma Pro Seleccions Catalanes.

La podem demanar a:  comunicaciointerna@assemblea.cat

Crida de l'Assemblea de Granollers i Canovelles a la participació de les entitats

L'Assemblea Territorial Granollers-Canovelles fa una crida a la participació de les entitats i associacions dels dos municipis en el gran projecte de la creació d'un nou Estat per a Catalunya.

Remarquen que aquest projecte és incloent, que no busca homogeneïtzar la societat, que tohom hi cap, que ningú hi sobra i que convé que tothom hi participi, fins i tot les persones que se'n senten al marge.

Per aquest motiu demana a les entitats culturals, esportives, AMPA, gent gran, juvenils, d'igualtat de drets, de cooperació i desenvolupament, i de serveis socials que siguin elements actius en el projecte de recuperar el país. I conclou que cal que es manifestin de forma oberta, transparent i valenta, fugint d'actituds partidistes.


Tant de bo la crida sigui escoltada: només amb un projecte incloent de tota la societat civil garantirem que en el procés de construir una Catalunya Independent siguem capaços d'assolir unes formes més participatives d'Estat i superar les mancances democràtiques que avui patim.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/1/?ui=2&ik=ff8d3e46f3&view=att&th=13a64f4a59e9adb4&attid=0.7&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_

Bigues i Riells presenta la seva AT

L'any en què els catalans varem deixar de ser sobirans


Conferència a càrrec de Francesc Albardaner i Llorens, del Centre d'Estudis Colombins d'Òmnium Cultural Barcelona.

Segons aquest conferenciant, hi han estudis que indiquen que l'any 1714 no seria l'any en què els catalans vam perdre els nostres furs i la nostra sobirania, sinó què es remunta més enllà, uns segles més endarrera....


A la Casa Bastinos de Sant Fost de Campsentelles, el divendres 19 d'octubre a les 20h.

Organitzat per l'ANC Sant Fost i Sant Fost Decideix

Estelada gegant de totxanes a Santa Maria de Palautordera

12 -- >13 d'octubre - Estelada més gran del món amb rajoles






ÚLTIMA HORA: Degut a les previsions de pluja, el Concurs de Paletes, el Concurs de Llançament de totxana i la construcció de l'Estelada Solidària més gran del món previst per demà divendres, 12 d'octubre, a Santa Maria de Palautordera, es TRASLLADEN A DISSABTE AL MATÍ.










L'Associació Terracuita organitza el 10è concurs de Paletes a Santa Maria de Palautordera, coincidint amb la Festa Major.

Apart del concurs s'organitza alguna cosa més, entre les que destaquen el "Concurs de Llançament de totxanes" i, els darrers anys, el "Mur Solidari per recollir fons per la Marató de TV3".


Aquest any es volen sumar al CLAM DE LLIBERTAT DEL POBLE CATALÀ i volen construir amb rajoles L'ESTELADA MÉS GRAN DEL MÓN, amb la participació de l'AT de SAN ESTEVE I SANTA MARIA DE PALAUTORDERA PER LA INDEPENDÈNCIA, amb la proposta de fer un esmorzar vestits amb roba de feina.



Tothom hi està convidat! Construïm entre tots l'estelada més gran del món!


Més informació a:

http://www.facebook.com/pages/Concurs-Paletes-Palautordera/113201155406143


https://twitter.com/PaletesPalautor  (utilitzeu els hashtag #EsteladaMesGranDelMon i #ConcursPaletesPalautordera)


Botifarrada i plantada d'estelada al Sui


12 d'octubre
Tres Assemblees Territorials constituïdes (Cardedeu, 
Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor) i voluntaris dels tres municipis on encara no hi ha constituïda l'assemblea (Vilalba Sasserra, Cànoves i Sant Pere de Vilamajor),  coordinen esforços en un grup que s'ha batejat com "Del Mogent a La Calma".
 Aquest divendres 12 d'octubre, organitzen conjuntament una caminada al Sui per plantar-hi  una estelada, i fer una bona botifarrada (amb el nom de Suitifarrada) al Parc de Can Sauleda.
 A la tarda, diversos grups de treball prepararan una bateria de preguntes i respostes sobre la independència, per poder organitzar després debats i taules rodones amb les entitats dels respectius municipis.


Sortida:  Sant Antoni de Vilamajor


Cotxes, 8h matí, aparcament Can Sauleda
Caminada, 9h matí, Ermita de Sant Elies
             

Campins "celebra" amb una sardinada el 12 d'octubre




L'Assemblea Territorial de Campins "celebra" el 12 d'octubre amb una sardinada a la recentment nominada Plaça de la Independència.

Hora: 19:30 del vespre

Es prega anar-hi vestits de feina

Propera constitució de la Comissió Deontològica i de Resolució de Conflictes (CDRC)


El darrer plenari del Secretariat Nacional (SN) del 22 de setembre es va aprovar la constitució d’una Comissió Deontològica i de Resolució de Conflictes (CDRC), amb l’objectiu de tenir un organisme d’experts independent de l’estructura organitzativa de l’ANC, que pugui garantir, al si de l’ANC, que es compleixen els acords adoptats en un marc participatiu, just, transversal i democràtic, i aportar, si s'escau, mecanismes de mediació en cas de conflicte intern.

Aquesta CDRC estarà formada per 5 persones que seran elegides durant el proper plenari del SN del 20 d’octubre.

La presentació de candidatures es va obrir el diumenge 7 d’octubre i es tancarà el dilluns 15 d’octubre.

Qualsevol persona de l'ANC amb els coneixements i l’experiència adients que hi estigui interesada s'hi pot presentar.

Podeu demanar  la normativa per a la presentació de candidatures a: ANCVallesOriental.comunicacio@gmail.com

La Garriga: Festa de l'Estelada i Botiflerada 2012



Festa de l'Estelada. La Garriga

Diumenge 14 d'octubre a les 5 de la tarda 
Plaça de l'Església

La Garriga col·locació de l'estelada més gran del món que cobrirà tota la façana de l'Ajuntament

Inauguració de les plaques de "Municipi per la Independència" que s'instal·laran a les 4 entrades del poble
 
Obrirà l'acte el motorista garriguenc Marc Guasch amb la seva moto, hi haurà xocolatada, un breu parlament, sardanes, venda d'estelades, es cantarà els Segadors i us podreu adherir a l'ANC. 










Botiflarada 2012. La Garriga

Activitat organitzada per Omnium Cultural amb la col·laboració de l'ANC de La Garriga

Divendres, 12 d'octubre a les 12 del mati
Plaça del Silenci

Tertúlia: La construcció mediàtica d'un relat nacional. Aquí, allà i Europa, amb Jordi Barbeta i David Bassa

Dinar i sobre taula musical

Conferència: "Como vivir mejor en Catalunya"


L’Assemblea Nacional Catalana mitjançant la "Sectorial de la Immigració" i la Fundació Catalunya Estat presenta aquesta conferència "Cómo vivir mejor en Catalunya" que es realitzarà a la seu de la Fundació, el dimecres 10 d’octubre a les set de la tarda.



Dia: 10 d'octubre

Hora: 19:00h 
Durada: 1,15h 
Lloc: Plaça Catalunya, 9, 4rt 2a 08002 Barcelona 
 
http://www.fundaciocatalunyaestat.cat/2012/10/06/acte-de-presentacio-per-estrangers-a-barcelona/


El Consell Comarcal de Vallès Oriental s'adhereix a l'AMI

El nostre Consell Comarcal del Vallès Oriental es converteix en el primer de l'anomenat cinturó roig en adherir-se a l'AMI.

 Foto: CCVO.



El Ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental el 3 d'octubre de 2012 ha debatut una moció presentada per ERC, que comptava amb el suport de CIU, d'adhesió a l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI).

La moció ha resultat aprovada per 16 vots a favor, 11 en contra i 3 abstencions.


Vots a favor: 10 Grup Comarcal de CIU , 4 Grup Comarcal d'ERC I 2 Grup Comarcal d'ICV-EUA

Vots en contra: 9 Grup Comarcal del PSC-PM, 2 Grup Comarcal del Partit Popular
Abstencions: 1 Grup Comarcal del PSC-PM i 2 Grup Comarcal d'ICV-EUA.

L'abstenció del PSC va ser de l'alcalde de Tagamanent, Sr. Ignasi Martínez Murciano. 


Informació a la premsa digital:  http://www.naciodigital.cat/naciogranollers/noticia/14317/defensors/independencia/son/majoria/consell/comarcal

La onada independentista municipal no s'atura

En total ja són 12 municipis de la comarca que s'han declarat en l'última setmana o bé municipi català lliure o bé han reclamat un referendum d'autodeterminació:

L'Ametlla del Vallès 
La Garriga 
Caldes de Montbui 
Sant Esteve de Palautordera 
Sant Antoni de Vilamajor 
Cardedeu 
Santa Eulàlia de Ronçana 
Bigues i Riells del Fai 
Les Franqueses
Mollet del Vallès
Sant Celoni 
Gallifa 

Les especificitats de cada municipi fan que les mocions aprovades hagin estat diverses i amb suports també ben diferenciats, segons el municipi


Donem la Benvinguda a la nova Assemblea de Parets del Vallès


Ja tenim una nova Assemblea Territorial a la comarca

Parets del Vallès s'ha incorporat a la nostra organització fa uns dies, amb una vitalitat i entusiasme molt encomiables, fins el punt que sense estar constituïda ja va començar per organitzar autocars per desplaçar-se a Barcelona l'11S2012.

Estem segurs que continuarà així, en una població molt important, especialment ara que hem de treballar amb determinació per assegurar el màxim suport a la Independència en el proper
 Referèndum d'Autoderminació